JUNO workshops in Brussels: large PMT electronics, small PMT system and Light Concentrators Proposal

Report of Contributions

Contribution ID: 0 Type: not specified

Introduction and welcome

Presenters: CLERBAUX, Barbara (IIHE); Mr YANG, Yifan (ULB)

Welcome

Contribution ID: 1 Type: not specified

Welcome

Monday, 14 November 2016 09:15 (5 minutes)

Presenters: CLERBAUX, Barbara (IIHE); Mr YANG, Yifan (ULB)

Session Classification: LPMT session

Introduction

Contribution ID: 2 Type: not specified

Introduction

Monday, 14 November 2016 09:20 (10 minutes)

Presenters: STAHL, Achim (Aachen); JIANG, Xiaoshan (IHEP)

Session Classification: LPMT session

HV unit

Contribution ID: 3 Type: not specified

HV unit

Monday, 14 November 2016 09:30 (20 minutes)

Presenter: OLSHEVSKIY, Alexander

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 4 Type: **not specified**

Vulcan-chip: (oral) status report

Monday, 14 November 2016 09:50 (20 minutes)

 $Vulcan\text{-}chip: (oral) \ status \ report$

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 5 Type: **not specified**

Tsinghua ADC and package

Monday, 14 November 2016 10:10 (20 minutes)

Presenter: WEI, Wei

Session Classification: LPMT session

GCU

Contribution ID: 6 Type: not specified

GCU

Monday, 14 November 2016 11:40 (30 minutes)

Presenter: BELLATO, Marco

Session Classification: LPMT session

Power-board

Contribution ID: 7 Type: **not specified**

Power-board

Monday, 14 November 2016 10:30 (20 minutes)

Presenter: STEINMANN, Jochen

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 8 Type: not specified

progress report of cables and connectors

Monday, 14 November 2016 11:10 (30 minutes)

Presenter: SUN, Yunhua

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 9 Type: not specified

Back-end cards

Tuesday, 15 November 2016 12:30 (15 minutes)

Presenter: YANG, Yifan (ULB)

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 10 Type: not specified

Proposal for integrating the network switch function into BEC

Presenter: ZHANG, Jie

Contribution ID: 11 Type: not specified

Trigger/timing progress and status

Tuesday, 15 November 2016 15:40 (20 minutes)

Presenter: GONG, Guanghua

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 12 Type: not specified

Interface GCU - HV

Contribution ID: 13 Type: not specified

status and issues about potting electronics on PMT

Monday, 14 November 2016 14:00 (40 minutes)

Presenter: QIN, Zhonghua

Session Classification: LPMT session

Status of Cooling

Contribution ID: 14 Type: not specified

Status of Cooling

Contribution ID: 15 Type: not specified

FEC and front--end protec0on progress

Monday, 14 November 2016 16:20 (40 minutes)

Presenter: YAN, Xiongbo

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 16 Type: not specified

Decoupling capacitors

Contribution ID: 17 Type: not specified

Integration of HV unit

Contribution ID: 18 Type: not specified

Discussion: towards the first prototype

Monday, 14 November 2016 17:00 (1 hour)

 $\label{eq:Discussion:towards} \mbox{Discussion: towards the first prot} \dots$

Session Classification: LPMT session

JUNO workshops ... / Report of Contributions

Contribution ID: 19 Type: not specified

Reliability: introduction

Tuesday, 15 November 2016 09:00 (10 minutes)

Reliability: introduction

Presenter: STAHL, Achim

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 20 Type: not specified

Schedule and reliability

Tuesday, 15 November 2016 09:30 (50 minutes)

Presenter: JIANG, Xiaoshan

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 21 Type: not specified

reliability test of Tsinghua ADC and FE

Contribution ID: 22 Type: not specified

JUNO Electronics Reliability

Tuesday, 15 November 2016 10:20 (30 minutes)

Presenter: NING, Zhe

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 23 Type: not specified

Initial failure and unexpected events: discussion

Contribution ID: 24 Type: not specified

Summary and updates on simulation studies at LLR

Tuesday, 15 November 2016 15:00 (30 minutes)

Presenter: BUIZZA AVANZINI, Margherita (LLR)

Session Classification: LC session

Contribution ID: 25 Type: not specified

Progress of simulation and prototype test of LC at IHEP

Tuesday, 15 November 2016 15:30 (30 minutes)

Presenter: HE, Miao (IHEP)

Session Classification: LC session

Contribution ID: 26 Type: not specified

Summary on protection cover for LMPT R&D

Tuesday, 15 November 2016 16:20 (30 minutes)

Presenter: HE, Miao (IHEP)

Session Classification: LC session

Contribution ID: 27 Type: not specified

Discussion: Next steps and prospects

Tuesday, 15 November 2016 16:50 (1h 10m)

 $\label{eq:Discussion:Next steps} \ \text{and prosp} \dots$

Session Classification: LC session

Contribution ID: 28 Type: not specified

Proposal for integrating the network switch function into BEC

Tuesday, 15 November 2016 15:00 (20 minutes)

Presenter: ZHANG, Jie

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 29 Type: not specified

sheduling the first and second prototypes

Tuesday, 15 November 2016 16:20 (30 minutes)

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 30 Type: not specified

AOB - Discussion and conclusions

Tuesday, 15 November 2016 16:50 (1h 10m)

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 31 Type: not specified

Discussion: unexpected events

 $Discussion: unexpected\ events$

Contribution ID: 32 Type: not specified

Early failures and tests

Tuesday, 15 November 2016 11:40 (20 minutes)

Presenter: STEINMANN, Jochen

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 33 Type: not specified

Unexpected events: generation of a list of events to be considered

Tuesday, 15 November 2016 11:10 (30 minutes)

Unexpected events : generation of ...

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 34 Type: not specified

GCU Production tests

Tuesday, 15 November 2016 12:00 (15 minutes)

Presenter: DAL CORSO, Flavio

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 35 Type: not specified

Unexpected events: plan for tests

 $Unexpected\ events: plan\ for\ tests$

Contribution ID: 36 Type: not specified

Status SPMT Physics (overview)

Wednesday, 16 November 2016 09:00 (30 minutes)

Presenters: BUIZZA AVANINI, Margherita (LLR); DUSINI, Stefano

Session Classification: SPMT session

Contribution ID: 37 Type: not specified

CDR Preparation

Wednesday, 16 November 2016 09:30 (30 minutes)

Presenters: CABRERA, Anatael (APC); CERNA, Cedric; OCHOA, Pedro

Session Classification: SPMT session

Contribution ID: 38 Type: not specified

Status on HW

Wednesday, 16 November 2016 10:00 (30 minutes)

Session Classification: SPMT session

Contribution ID: 39 Type: not specified

Status on Readout Electronics

Wednesday, 16 November 2016 10:30 (20 minutes)

Session Classification: SPMT session

Contribution ID: 40 Type: not specified

Status on Test of SPMT samples at IHEP

Wednesday, 16 November 2016 11:10 (30 minutes)

Session Classification: SPMT session

Contribution ID: 41 Type: not specified

SPMT Protection and Installation

Wednesday, 16 November 2016 11:40 (30 minutes)

Session Classification: SPMT session

Contribution ID: 42 Type: not specified

SPMT Cabling Strategy

Wednesday, 16 November 2016 12:10 (35 minutes)

Session Classification: SPMT session

Contribution ID: 43 Type: not specified

Status on Under-Water-Box & Connectors

Wednesday, 16 November 2016 14:00 (30 minutes)

Session Classification: SPMT session

Contribution ID: 44 Type: **not specified**

Status on PMT Negotiations & Samples

Wednesday, 16 November 2016 14:30 (30 minutes)

Session Classification: SPMT session

Discussion

Contribution ID: 45 Type: not specified

Discussion

Wednesday, 16 November 2016 15:00 (50 minutes)

Session Classification: SPMT session

Contribution ID: 46 Type: not specified

PMT Base and Receiver Interface

Monday, 14 November 2016 14:40 (40 minutes)

Presenter: GREWING, Christian

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 47 Type: **not specified**

Interface with electronics and HV from PMT bases

Monday, 14 November 2016 15:20 (40 minutes)

Presenter: WANG, Zhimin

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 48 Type: not specified

Interface GCU-HV Discussion

Monday, 14 November 2016 12:10 (35 minutes)

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 49 Type: not specified

Reliability How-To

Tuesday, 15 November 2016 09:10 (20 minutes)

Presenter: STEINMANN, Jochen

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 50 Type: not specified

A setup to test multiple GCUs with physics events

Tuesday, 15 November 2016 12:15 (15 minutes)

Presenter: GARFAGNINI, Alberto

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 51 Type: not specified

Back-of-the-envelop trigger calculations

Tuesday, 15 November 2016 15:20 (10 minutes)

Presenter: LIPPI, Ivano

Session Classification: LPMT session

Contribution ID: 52 Type: not specified

Few introductory remarks on GCU synchronisation

Tuesday, 15 November 2016 15:30 (10 minutes)

Presenter: LIPPI, Ivano

Session Classification: LPMT session